Aanbod trainingen

VIER VVE

Trainen in de uitvoering van het VVE-programma Uk & Puk
De training is ontwikkeld door de makers van de vier ‘grote’ VVE-programma’s: De CED-groep (Uk & Puk), Cito (Piramide), het Nederlands Jeugd Instituut (Kaleidoscoop) en De Activiteit (Startblokken). Door het volgen van deze training krijgen alle pedagogisch medewerkers een stevige basis in het werken met VVE. Pedagogisch medewerkers die de training goed hebben doorlopen hebben toegang tot een verkorte VVE-programma training (koptraining).

Werken met baby’s voor beroepskrachten

Training werken met baby’s voor beroepskrachten om de kwaliteit van de babyopvang te verhogen
Pedagogisch medewerkers hebben een centrale rol in het realiseren van kwaliteit van de babyopvang. In de training werken met baby’s voor beroepskrachten (WMB) gaat het over de vraag wat pedagogisch medewerkers kunnen doen om de kwaliteit van de babyopvang te verhogen. Het accent ligt op de interactie tussen pedagogisch medewerker en baby. Daarnaast krijgen ook aspecten aandacht die te maken hebben met de organisatie van het werk, zoals de inrichting van de ruimte, het dagprogramma en de activiteiten.

Uk & Puk VVE

Trainen in de uitvoering van het VVE-programma Uk & Puk
Uk & Puk is een door het Nederlands Jeugd Instituut (NJI) erkende VVE-programma. Spelen staat hierbij centraal. Dit omdat spelen ontdekken is en spelen groeien is. Alle activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Door actief bezig te zijn en lekker te spelen leert Uk & Puk baby’tjes, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden (Uitgeverij Zwijsen).

Naar boven