Over ons

Kinderopvang is ons vak. Onze professionals werken allemaal ook in de praktijk bij Kinderopvang De Teddybeer. Vanuit het Pedagogisch Educatief Kenniscentrum Kinderopvang (PEKK) verzorgen onze professionals trainingen op het gebied van (voorschoolse) programma’s en pedagogische ontwikkeling.

Onze trainers

 

Manita Kimmels
Opleidingscoördinator / trainer / pedagogisch medewerker

Manita werkt al sinds het jaar 2000 als pedagogisch medewerker op verschillende groepen. Ze heeft ruime ervaring in het begeleiden van beroepskrachten in opleiding en werkt als pedagogisch medewerker in de praktijk met de programma’s waarin ze zelf trainingen geeft.

Het leuke aan het werken met kinderen vindt Manita dat zij ze steeds mag ondersteunen in de volgende stap van hun ontwikkeling. Vanuit daar is haar passie ontstaan om ook dé kinderopvang professionals te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Als opleidingscoördinator is Manita verantwoordelijk voor de invulling en organisatie van het aanbod.

 

Kim de Kort
Trainer / pedagogisch medewerker

Kim werkt al sinds het jaar 2002 als pedagogisch medewerker op verschillende groepen. Ze heeft tevens als groepsleerkracht en remedial teacher gewerkt binnen het onderwijs en ze heeft ruime ervaring in de praktijk met de programma’s waarin ze zelf trainingen geeft.

Het laten ontwikkelen van kinderen in hun eigen tempo vindt Kim belangrijk. Met dezelfde visie traint Kim met veel passie dé professionals binnen de kinderopvang.

 

Joyce de Man
Trainer / pedagogisch medewerker

Joyce werkt al sinds het jaar 2007 als pedagogisch medewerker op verschillende groepen. Ze heeft ruime ervaring in de praktijk met de programma’s waarin ze zelf trainingen geeft.

De ontwikkeling van mensen ongeacht hun leeftijd vindt Joyce prachtig. Ze vindt het een voorrecht om mensen te helpen in de wereld waarin ze hun eigen vaardigheden ontplooien.

 

Steffy Kusters
Trainer / pedagogisch medewerker

Steffy werkt al sinds het jaar 2007 als pedagogisch medewerker en als manager binnen de kinderopvang. Ze heeft ruime ervaring in de praktijk met de programma’s waarin ze zelf trainingen geeft.

Doordat Steffy zichzelf vanuit de pedagogisch praktijk doorontwikkelt heeft, kent ze als geen ander het belang van zelfontplooiing. Vanuit dit belang traint Steffy met veel bezieling dé professionals binnen de kinderopvang.

 

Johan van Gompel
Directeur

Johan werkt al sinds het jaar 2008 als bestuurder en directeur binnen de kinderopvang. Hij vindt het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen ongeacht de leeftijd. Vanuit dit gedachtegoed en het missen van de aansluiting tussen de theoretische en praktijk omgeving heeft Johan in het jaar 2018 PEKK opgericht.

Als directeur van PEKK maakt Johan zich sterk voor de koppeling naar de praktijk en volgt hij (landelijke) ontwikkelingen binnen dé kinderopvang op de voet. Het aanbod stemt hij, binnen wet- en regelgeving, af met onze opdrachtgevers.

Neem contact op

Naar boven