Over ons

Kinderopvang is ons vak. Wij vinden het belangrijk dat professionals uit het werkveld komen en dat zij goed opgeleid zijn. Daarom werken onze professionals actief in de kinderopvang, zodat de ervaring die zij hebben, goed kan worden vertaald naar uw medewerkers.

Onze professionals

 

Manita Kimmels
Trainer / pedagogisch medewerker

Manita werkt al sinds het jaar 2000 als pedagogisch medewerker op verschillende groepen.

Het leuke aan het werken met kinderen vindt Manita dat zij ze steeds mag ondersteunen in de volgende stap van hun ontwikkeling. Vanuit daar is haar passie ontstaan om ook de kinderopvang professionals te ondersteunen in hun ontwikkeling.

 

Kim Willemsen
Trainer / pedagogisch medewerker

Kim werkt al sinds het jaar 2002 als pedagogisch medewerker op verschillende groepen. Ze heeft als groepsleerkracht en remedial teacher gewerkt binnen het onderwijs.

Het laten ontwikkelen van kinderen in hun eigen tempo vindt Kim belangrijk. Met dezelfde visie traint Kim met veel passie de professionals binnen de kinderopvang.

 

Joyce de Man
Trainer / pedagogisch medewerker

Joyce werkt al sinds het jaar 2007 als pedagogisch medewerker op verschillende groepen.

De ontwikkeling van mensen ongeacht hun leeftijd vindt Joyce prachtig. Ze vindt het een voorrecht om mensen te helpen in de wereld waarin ze hun eigen vaardigheden ontplooien.

 

Steffy Kusters
Opleidingscoördinator / trainer / pedagogisch medewerker

Steffy werkt al sinds het jaar 2007 als pedagogisch medewerker en als coach binnen de kinderopvang.

Doordat Steffy zichzelf vanuit de pedagogisch praktijk doorontwikkelt heeft, kent ze als geen ander het belang van zelfontplooiing. Vanuit dit belang traint Steffy met veel bezieling de professionals binnen de kinderopvang.

Als opleidingscoördinator is Steffy verantwoordelijk voor de invulling en organisatie van het aanbod.

 

Daniël Sterken
Relatiebeheerder

Daniël werkt als relatiebeheerder voor PEKK. Als toegepast psycholoog heeft hij gedurende zijn hele loopbaan al een interesse in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van professionals. Hij vindt het belangrijk dat onderwijs voor iedereen toegankelijk is en zich kan ontwikkelen.

Zo heeft Daniël ervaring op het gebied van training, coaching en kennis van de ontwikkeling en inrichting van onderwijs. In de rol van relatiebeheerder is Daniël het aanspreekpunt voor het afnemen van opleidingen en trainingen bij PEKK.

 

Johan van Gompel
Directeur

Johan werkt al sinds het jaar 2008 als bestuurder en directeur binnen de kinderopvang. Hij vindt het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen ongeacht de leeftijd. Vanuit dit gedachtegoed en het missen van de aansluiting tussen de theoretische en praktijk omgeving heeft Johan in het jaar 2018 PEKK opgericht.

Als directeur van PEKK maakt Johan zich sterk voor de koppeling naar de praktijk en volgt hij (landelijke) ontwikkelingen binnen de kinderopvang op de voet. Het aanbod stemt hij, binnen wet- en regelgeving, af met onze opdrachtgevers.

Neem contact op

Naar boven