Over ons

Kinderopvang is ons vak. Wij vinden het belangrijk dat professionals uit het werkveld komen en dat zij goed opgeleid zijn. Daarom werken onze professionals actief in de kinderopvang, zodat de ervaring die zij hebben, goed kan worden vertaald naar uw medewerkers.

Onze professionals

 

 

Danine Luijendijk
Trainer / pedagogisch medewerker

Danine werkt al sinds het jaar 2016 als pedagogisch medewerker op verschillende groepen.

Echt de tijd nemen om te observeren en de ontwikkeling van de kinderen vanuit daar zoveel mogelijk te ondersteunen is iets wat Danine belangrijk vindt en plezier uithaalt. De tijd nemen voor haar cursisten zullen de professionals binnen de kinderopvang ook terugzien tijdens de trainingen.

 

Joyce de Man
Trainer / pedagogisch medewerker

Joyce werkt al sinds het jaar 2007 als pedagogisch medewerker op verschillende groepen.

De ontwikkeling van mensen ongeacht hun leeftijd vindt Joyce prachtig. Ze vindt het een voorrecht om mensen te helpen in de wereld waarin ze hun eigen vaardigheden ontplooien.

 

Monique Otsen
Trainer / kwaliteitsfunctionaris kinderopvang

Monique werkt al sinds het jaar 1998 binnen de kinderopvang.

Met veel passie en plezier voor de kinderopvang begeleid ze dagelijks pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en coaches in hun professionele ontwikkeling. Met liefde voor het jonge kind staat inzicht en bewustwording in je eigen pedagogisch handelen centraal tijdens mijn trainingen.

 

Steffy Kusters
Opleidingscoördinator / trainer / pedagogisch medewerker

Steffy werkt al sinds het jaar 2007 als pedagogisch medewerker en als coach binnen de kinderopvang.

Doordat Steffy zichzelf vanuit de pedagogisch praktijk doorontwikkelt heeft, kent ze als geen ander het belang van zelfontplooiing. Vanuit dit belang traint Steffy met veel bezieling de professionals binnen de kinderopvang.

Als opleidingscoördinator is Steffy verantwoordelijk voor de invulling en organisatie van het aanbod.

 

Daniël Sterken
Relatiebeheerder

Daniël werkt als relatiebeheerder voor PEKK. Als toegepast psycholoog heeft hij gedurende zijn hele loopbaan al een interesse in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van professionals. Hij vindt het belangrijk dat onderwijs voor iedereen toegankelijk is en zich kan ontwikkelen.

Zo heeft Daniël ervaring op het gebied van training, coaching en kennis van de ontwikkeling en inrichting van onderwijs. In de rol van relatiebeheerder is Daniël het aanspreekpunt voor het afnemen van opleidingen en trainingen bij PEKK.

 

Johan van Gompel
Directeur

Johan werkt al sinds het jaar 2008 als bestuurder en directeur binnen de kinderopvang. Hij vindt het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen ongeacht de leeftijd. Vanuit dit gedachtegoed en het missen van de aansluiting tussen de theoretische en praktijk omgeving heeft Johan in het jaar 2018 PEKK opgericht.

Als directeur van PEKK maakt Johan zich sterk voor de koppeling naar de praktijk en volgt hij (landelijke) ontwikkelingen binnen de kinderopvang op de voet. Het aanbod stemt hij, binnen wet- en regelgeving, af met onze opdrachtgevers.

Neem contact op

Naar boven